TOMAS SIMKUS VESTUVIU FOTOGRAFAS-130
06/26/2018

Vestuvių fotografija

Per savo daugiau nei šešių metų patirtį esu nufotografavęs virš šimto nuostabių vestuvių. Kadangi fotografuoju visame pasaulyje, galiu įgyvendinti visus jūsų sužadėtuvių ar vestuvių fotosesijos norus. Vestuvių akimirkas yra tekę fiksuoti įvairiausiuose pasaulio kampeliuose: nuo Portugalijos iki Islandijos, Graikijos, Prancūzijos ar net JAV.

Puikiai žinau, kiek streso kelia vestuvės. Visgi tai – svarbiausia diena jūsų gyvenime! Diena, kurią planuojate mėnesių mėnesius, diena, į kurią investuojate savo pinigus ir laiką. Mano kaip profesionalo  darbas yra užtikrinti, kad vestuvių dieną nė kiek nesijaudintumėte dėl vieno dalyko – savo vestuvinių kadrų. Siekiu ne tik kokybiško rezultato nuotraukose, bet ir stengiuosi, kad jaunieji jaustųsi jaukiai, atsipalaiduotų ir tiesiog gerai leistų laiką besimėgaudami diena. Noriu, kad darbą su manimi atsimintumėte su džiaugsmu ir teigiamomis emocijomis, o savo šventę – kaip nepamirštamą nuotykį, kuris amžinai išliks ne tik jūsų širdyse, bet ir nuotraukose.

Savo darbuose pabrėžiu nuoširdžias šypsenas ir emocijas, siekdamas atskleisti jūsų bei jūsų artimų žmonių tikrumą. Juk gražiausios akimirkos tos, kurios pagautos tarp nesuplanuotų kadrų. O dėl nepriekaištingo rezultato nerimauti neteks: visuomet papasakosiu visas detales, padėsiu jums atsipalaiduoti, kad prieš objektyvą jaustumėtės jaukiai ir dėl nieko nesijaudintumėte. Galų gale, juk dėl to ir samdote fotografą – kad galėtumėte tiesiog būti akimirkoje, vietoj to, kad suktumėte galvą, kaip ją įamžinti.

Pirmiausia siekiu susipažinti su jumis ir jūsų istorija. Kaip užsimezgė judviejų pažintis? Kokios buvo svarbiausios jūsų akimirkos kartu? Kuo labiau pažinsiu jus, jūsų norus ir vertybes, tuo geriau suprasiu, kokia buvo jūsų kelionė bendro gyvenimo link. Mano kaip fotografo stilius – jaunatviškas ir energingas. Stengiuosi pagauti kadro dinamiškumą, energiją ir emociją, kad po daugelio metų žvelgdami į savo nuotraukas akimirksniu vėl nusikeltumėte į tą magišką judviejų dieną. Noriu užfiksuoti daugiau nei tiesiog poros meilę, tačiau ir meilę sklandančią ore, atsispindinčią jūsų šeimos bei draugų veiduose.

Poros, su kuriomis teko dirbti, man suteikė nepaprastą garbę būti jų meilės šventės liudininku ir aš esu be galo dėkingas už jų išreikštą pasitikėjimą manimi. Tikiuosi, kad vienądien pokalbiui sutiksiu ir jus, būsimieji jaunavedžiai, ir drauge galėsime pradėti planuoti, kaip nepriekaištingai įamžinti jūsų vestuvių dieną.

Patirtis, kurią sukaupiau per ilgus darbo metus, leis jums atsipalaiduoti prieš objektyvą ir dėl nieko nesijaudinti: visuomet papasakosiu visas detales, sukursiu jaukią atmosferą tam, kad rezultatas gautųsi nepriekaištingas.

Vestuvių fotografas

Vestuvės –  pati gražiausia šventė, kupina nesuvaidintų emocijų ir natūralumo. Būtent vestuvių fotografas Jums padės išsaugoti pačiais gražiausias akimirkas ir prisiminumus ilgam.

Emocijos

Savo darbuose pabrėžiu nuoširdžias šypsenas ir emocijas, siekdamas atskleisti jūsų bei jūsų artimų žmonių tikrumą. Juk gražiausios akimirkos tos, kurios pagautos tarp nesuplanuotų kadrų.

Fotosesijos Planavimas

Mano kaip fotografo stilius – jaunatviškas ir energingas. Stengiuosi pagauti kadro dinamiškumą, energiją ir emociją, kad po daugelio metų žvelgdami į savo nuotraukas akimirksniu vėl nusikeltumėte į tą magišką judviejų dieną.

Lokacijos

Per savo daugiau nei šešių metų patirtį esu nufotografavęs virš šimto nuostabių vestuvių. Kadangi fotografuoju visame pasaulyje, galiu įgyvendinti visus jūsų sužadėtuvių ar vestuvių fotosesijos norus. Vestuvių akimirkas yra tekę fiksuoti įvairiausiuose pasaulio kampeliuose: Italijoje, Ispanijoje, Grakijoje, Islandijoje

gif;base64,R0lGODdhAQABAIAAAAAAAMzMzCwAAAAAAQABAAACAkQBADs= Vestuvių fotografija

NUO 950 EUR

MINIMALUS VESTUVIŲ PAKETAS

  • Iki 4 valandų lokacijoje
  • 2 Fotografai
  • Dronas
  • Nuo 200 retušuotų nuotraukų
  • Prieš vestuvinė konsultacija
  • Patarimai
  • Galerija su slaptažodžiu tinklapyje
  • Įskaičiuotos transporto išlaidos Vilniaus miesto ir rajono ribose

PASITEIRAUTI
gif;base64,R0lGODdhAQABAIAAAAAAAMzMzCwAAAAAAQABAAACAkQBADs= Vestuvių fotografija

NUO 1400 EUR

STANDARTINIS VESTUVIŲ PAKETAS

  • Iki 8 valandų lokacijoje
  • 2 Fotografai
  • Dronas
  • Nuo 300 retušuotų nuotraukų
  • Prieš vestuvinė konsultacija
  • Patarimai
  • Galerija su slaptažodžiu tinklapyje
  • Įskaičiuotos transporto išlaidos Vilniaus miesto ir rajono ribose

PASITEIRAUTI
Nuotrauka-1-4-e1512498212535-150x150 Vestuvių fotografija

Vestuvių fotografas

Turite klausimų? Sunku išsirinkti fotografą? Nežinote nuo ko pradėti? Mielai susitiksiu, susipažinsime bei pasidalinsiu daugybę naudingų patarimų Jums renkantis vestuvių fotografą. Lauksiu Jūsų žinutės!

Naujausi Įrašai